22 januari 2009

I min systers garderob

Min syster har inhandlat sin "tärnklänning" i helgen och den är jättefin! Den både henne och bröllopet perfekt. Nu är det kanske dags att börja sy på min klänning... Min systers klänning kommer från Valerie Aflalo och är iköpt på NK Trend. Hennes klänning är i blått och vi kommer inte använda skärpet utan det blir antagligen ett band i midjan istället. My sister just bought her "maid of honor" dress. I think it looks great on her! Instead of the belt she will probably have ribbon...

2 kommentarer:

Karin sa...

Jättesnygg klänning och vilken härlig färg! Blått är nog min favoritfärg och hade vi gift oss en annan vårstid och inte under den vårigaste våren så hade nog blått och silver fått vara temafärg.

Det där med val av brudklänning är verkligen inte lätt, I know... :-) Många är sjukt dyra och utbudet är oändligt, men så rätt som det är så bara hittar man den!

Åh, måste också ha ett möte med mina tärnor snart och börja fundera på deras klänningar. Har inte kommit dit än utan just nu är det mest tankar kring hår och make, ännu ett "viktigt" beslut som ska tas ;). Har du förresten provat bikramyogan?

Tusset sa...

karin: jag gillar verkligen klänningen och det gör min syster också. Känns skönt att något är gjort iaf.