18 augusti 2009

Att bli brun fastän det spöregnar...

Idag var jag och testade att bli lite brun med hjälp av spray tanning. Det slutliga resultatet vet jag inte förräns i morgon, men hittills ser det väldigt lovande ut. Tänk om jag äntligen kan bli lite mer brun än vit! (Skulle vara kul att inte se ut som ett vandrande spöke brevid herr J som har fått en supersnygg bränna under sommaren.)

I veckan har vi även bokat tid för träff med fotograf samt koll av festlokalen. Det sistnämda behövs för att vi ska börja kunna planera bordsplacering o dyl. Nästa vecka är det även dags för test av hår och smink.

I helgen hann vi (läs: jag) med en del bröllopspyssel. Jag bakade så det stod härliga till och lyckades få ihop citronsnittar, chokladsnittar, syltgrottor, citronkladdkaka, jordgubb-och rabarberkaka samt "lyxiga" chokladmuffins med lingon... pust! Äppelkaka samt blåbärspaj är lagt ut till underleverantörer (herr J:s mamma och min mamma) men jag har morotskaka samt mjölkfria morotskakemuffins kvar för min del. Men det ska jag nog lyckas få till på en månad. Vidare blev vimplarna helt klara och även ramar som ska användas till olika menyer och annan information. Blev väldigt nöjd med min jobbinsats!

4 kommentarer:

Jessica sa...

Åh, så nyfiken på vimplarna och ramarna, men jag förstår om du inte vill lägga ut allt med bilder innan bröllopet. Men du får såklart gärna mejla nån liten bild, om du har någon. Själva ska vi - nog - påbörja vimpelprojektet i helgen. :-)

Tusset sa...

Jessica: ska försöka få till några kort. Ska testa håret på tisdag och då blir det kort på floret också, det jag har nu är inte bra.

Spralligast sa...

Så gott det låter! Du är så sjukt duktig som fixar allt sånt själv! Kram!

Tusset sa...

spralligast/helena: Tack! Du är en stor inspirationskälla till allt bakande!!