13 mars 2009

Mer volym?

Tips för att få lite mer volym - en strumpbyxa med bomull i som sätts fast med hårnålar.
Mrs Cherry Pie, Weddingbee

4 kommentarer:

Karin sa...

Det där var ett riktigt bra tips! :-) Har också köpt en massa löshår till min brudfrisyr just för att få den där volymen i håruppsättningen.

& månader kvar, ja då har ni ju ändå lite tid på er att förbereda er. Samtidigt går 6 mån fort! Särskilt då en bröllop stundar.

Här är det nu bara 6 veckor kvar och även fast vi planerat en hel del redan så börjar det nu kännas lite småstressigt, nu är det verkligen på detaljnivå som planeringen sker.

Bikramyogan på Perfection är bra tycker jag. Än så länge är det gott om plats dessutom. Min absoluta favorit är dock fortfarande duCalme men jag kan varmt rekommendera Perfection också. Har du testat än?

Tusset sa...

karin: nej, jag har inte testat perfection än. Det är nog svårt att nå upp till DuCalmes kvalitet, iaf när det gäller lokalerna och "det lilla extra". Tyvärr ligger det helt fel lägesmässigt - hoppas på Perfection, får se att ta mig dit och prova.

Catrin sa...

Haha vad smart! Det där ska jag nog prova.. kanske fungerar till en vanlig lördagskväll också :)

Tusset sa...

Catrin: Visst är det! Jag har tidigare haft en hoprullad strumbyxa som "hårbulle" men bommull är bättre då det går att sticka in hårnålar i knuten då!