11 mars 2009

Fixa håret

Jag velar fram och tillbaka när det gäller att fixa mitt hår. Jag är van att fixa med mitt hår och kan göra frisyrer men samtidigt är jag orolig för att jag får ett stressbryt om det inte blir bra och det är något jag INTE vill ha på bröllopsdagen. Samtidigt är det ju väldans mycket pengar för något man kan göra själv... Jag börjar nu luta åt att fixa håret själv (med lite hjälp av syster kanske) men några "övningsgånger" borde det kunna fixa sig bara jag räknar med tillräckligt mkt tid...

Här finns en bra instruktion till hur jag vill att mitt hår ska se ut och hur man gör iordning det.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Det ser faktiskt inte helt omöjligt ut, stressbryt är dock ett farligt tillstånd som det finns risk att hamna i för oss alla ;) Men med lite träning innan så kan det ju faktiskt funka. Det är ju ingen superavancerad bröllopsfrisyr du ska ha.

Tusset sa...

kattis: Jag tror att om vi övar några gånger så funkar det nog fint. Jag tänkte öva hemma och så kan du få vara med några gånger och öva på att göra så att hårnålarna inte syns ;). Om du vill ha en svinrygg kan jag ju öva på dig om du vill - det är ganska lätt att göra faktiskt och du har perfekt längd på håret (jag har för långt..). Tänkt dig en svinrygg + lite lugg, tror det blir jättefint på dig!

Tekla sa...

Ser jättefint ut. Är du van att fixa med ditt hår så borde det väll gå bra. Själv är jag ute på djupt vatten när det kommer till att göra ordning håret så frisören, here I come.