21 februari 2008

Lite nya wedblogs...

Efter lite surfande på mina vanliga "wedblogs" hittade jag några nya...Chic and sophisticated bride är en bloggande blivande brud som bla gör väldigt fina trycksaker och har även en tjusig "inspirationstavla".Haselbride är nybliven bloggerska som planerar ett vinterbröllop som kommer att gå i "våra" färger. (Inspirationstavla via Style Me Pretty)With this ring har massor av fin inspiration... Nedan bild från ett "ladugårdsbröllop". Massor av inspiration kan du även hitta hos In this instance... hon har en fin samling med DIY länkar.Hos I Love Weddings finns massor av blandade bröllopstips, ex tips om fina smycken och foton..

Update: Hittade precis en till! The McWoods planerar ett bröllop i Canada från England, med ett "tema" av grönt, vitt och svart samt med en klassisk, lättsam och vintage touch. (Se deras inspirationstavla nedan..)

3 kommentarer:

Nina L sa...

underbara blogtips!
blir alltid lika glad n�r jag kikar in hos dej & du tipsar & skriver om n�tt nytt.


Trevlig Fredag!

kristina sa...

Kul att hitta lite inspirationsbloggar:)

Tusset sa...

nina: tackar! jag håller på och sätta ihop lite fler inlägg med bloggtips. Har MASSOR.. kom på att jag faktiskt inte tagit upp det "vanliga" än.. Trevlig helg!

kristina: visst är det härligt!